Guess baby

Guess baby

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Hilaisuudesta

On tapahtunut kaikenlaista viimeisen kahden kuukauden aikana. Olen miettinyt monesti blogia, kirjoitanko vai enkö. Aion kuitenkin kirjoitoittaa, tarkoitushan oli että kasaan tänne tärkeimpiä muistoja Denistä ja meistä.

En ole pystynyt keskittymään kirjoittamiseen ja olemaan paikoillani, mutta toivon että selviän tästä inhottavasta kuplasta pikkuhiljaa onhan elämän jatkuttava vaikka on tapahtunut surullisiakin asioita..


Ensin ne iloiset uutiset, oltiin koko perhe ensimmäisellä lomalla kesä-heinäkuussa, josta omat päivitykset tulossa. Tultiin takaisin suomeen pariksi viikoksi ja sitten lähdin uudestaan ulkomaille tyttöporukalla sekä tietysti Tärkeimmän Denin kanssa<3 Tästä myös oma päivitys tulossa… 8.8 oli myös tärkeä päivä, tuli kuusi vuotta täyteen Denin isän kanssa, juhlittiin tätä merkkipäivää aivan kahdestaan laivalla. Nautittiin suomenkin kesästä, nähtiin paljon kavereita, käytiin ulkona syömässä, shoppailtiin… Voisin jatkaa tätä positiivista listaa loputtomiin, kunhan mun ei tarvitsisi kirjoittaa sitä surullista uutista.. Pakko se on uskoa se todeksi vaikken millään haluaisi…

Rakas mummini kuoli.. Ja vielä todella kurjasti.. Mentiin Denin kanssa kahdestaan kolmannen kerran näkemään mummia, mutta ei ehditty ajoissa..

Noh kuten isäni sanoi mulle pari viikkoa sitten: "Elämä ei voi pysähtyä tähän, sen on jatkuttava"

Ja niin se jatkuukin, ilman mummia…



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti