Guess baby

Guess baby

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Ensimmäinen viikko

Viime viikko vierähti hujauksessa, oli tarkoitus kirjoitella hieman synnytyksestä, mutta se sitten jäi. 

Keskiviikkona kävimme rakkaan vauvamme kanssa mummilla (Janin äidillä) se oli ensimmäinen auto reissu sairaalasta paluun jälkeen. Matka meni hyvin pieni nukkui koko matkan ajan ja kylässäkään ei pitkään ollu hereillä, kun nukahti uudelleen.

Torstaina jäin vauvan kanssa kahdestaan kotiin kun iskä palasi takaisin töihin. Hoidin aamupäivän varpajaisjärjestelyjä ja vauvahan nukkui jälleen koko sen ajan.

Perjantaina lähdimme vauvan ja Sonja tädin kanssa ostamaan mamille rintapumppua. Olin toivonut Aventin sähköistä rintapumppua ja Sonja täti osti sen lahjaksi :) Tämän jälkeen kävimme hakemassa iskän varpajais-paidan painosta ;) se oli kyllä aivan huippu!
Koko tämän neljän tunnin ajan tyytyväinen vauva nukkui kyydissä <3
Tultiin kotiin syötiin,vaihdettiin vaippa nukuttiin isin kanssa pienet päikkärit ja herättyämme lähdimme äidilleni kylään. 

Lauantaina kävimme ensimmäisen kerran vauvan kanssa kaupassa! 
Jännitin miten reissu menee, mutta turhaan. Aluksi itketti kun topattiin hänelle vaatteet päälle, annettiin hetkeksi ekan kerran tutti. Se rauhoitti hänet sekunnissa.
Päästyämme ulos kaikki meni hyvin, vauva nukkui koko reissun ajan.
Oli niin outo ja uutta olla kaupassa rattaiden kanssa kolmistaan <3

Illalla oli isin varpajaiset ;)
Janin kaverit yllättivät hänet tulemalla meille, josta lähtivät vuokrattuun juhlatilaan vähän saunomaan ja lillumaan porealtaaseen, josta limusiini kyyti vei heidät baariin. Me oltiin poitsun kanssa mun äidillä kylässä ja sitten tultiin kotiin katsomaan leffaa. 

Sunnuntaina eli tänään tämä onnellisen väsynyt mami täytti 22v! Ajatella että nämä synttärit juhlin 10päivää vanhan poikavauvan äitinä!! <3
Jani kutsui ystäviä kakkukahveille ja niitähän tuli pitkin päivää. Viimeiset lähti tunti sitten. 

Nyt menen pumppaamaan maitoa ja katsomaan leffaa. Voin luvata että uni maistuu ensi yönä!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti