Guess baby

Guess baby

maanantai 10. helmikuuta 2014

Viikonloppu

Perjantai meni kivasti käytiin keskustassa pyörimässä pikkumiehen, isin ja sonja täsin kanssa. Käytiin syömässä ja rintaliivi ostoksilla, sillä aikaa Jani oli vauvan kanssa lastenvaatteita kattelemassa pienelle <3 mentiin siitä mun äidille kylään  ja kotiin katsomaan leffaa perheenä :)

Lauantaina nukuttiin oikein pitkään aamulla ja lähdettiin kamppiin etsimään pienelle haalaria. Kaikki mitä oon ostanut on isoja. Pienin menee pian pieneksi ja se kun menee likaiseksi olisi hyvä olla varahaalari. Nähtiin mun äiti siellä ja käytiin kahvilla. Josta mentiin katsomaan löytyisikö sopivaa haalaria. Ei löydetty hyvää haalaria, mutta ihastuttiin ihanaan Benettonin takkiin. Äiti halusi ostaa sen lahjaksi poitsulle lisäksi matkaan lähti ihanat housut, paita ja verkkasetti :) Mummo innostui kunnolla taas ostelemaan lapsenlapselleen ;) 
Musta Benettonilla on hyviä, laadukkaita ja mukavan tuntuisia vaatteita. Siksi niitä suositaan :)

Sunnuntaina käytiin toisella mummolla kylässä, joka odotti innolla, että pikkuinen olisi heräillyt. Mutta taas kerran hän veti tyytyväisenä sikeitä unia <3 Ehkä ensi kerralla sitten! Meidän vauva sai meidät hämillemme, kun nukkui sohvalla selälleen ja kääntyi siitä jo nyt ensimmäisen kerran kyljelleen! Hän on tosi kova liikkumaan, ei voi jättää hetkeksikään kapeaan paikkaan yksikseen! Reipas poitsu<3

Käytiin kotimatkalla Kaaressa hakemassa pikkuiselle Name It:istä harsoliinoja sekä ihana kauan odotettu Born In 2014 body. Mulla oli ainoastaan yksi liina mikä tuli äitiyspakkauksesta, joten uusille tulee varmasti käyttöä! Sitten haettiin mamille sushia ja Papille ja Sofialle donitseja Arnoldsista ;) Otimme herkut mukaan ja lähdimme kotiin odottamaan vieraita :
Janin veljen perhe tuli katsomaan vauvaanme toisen kerran. Pieni sai itse tehdyt villasukat lahjaksi :)

Viikonloppuna oli paljon menoa ja kaikki meni hyvin, kunnes sunnuntaina oli ensimmäinen yö jolloinka ei nukuttu kun pari tuntia. Pieni heräsi ennen yhtä yöllä ja itki yli kaksi tuntia. Kaikki konstit kokeiltiin, mutta mikään ei auttanut. Masua ilmeisesti sattui, oli kamalaa kun ei voinut auttaa kun toista sattui tosissaan :(
Kolmen jälkeen helpotti ja päästiin nukkumaan, Janilla oli 4.30 herätys.. 

Aamulla noustiin 9 jälkeen. Syötin, vaihdettiin vaippa ja vein vauvan isomummolle hoitoon, siksi aikaa että vein äitini lentokentälle. Siellä se oli nukkunut tyytyväisenä ja heräsi vasta kun hain hänet.


Nyt menen vaihtamaan kakkavaipan ja otan poitsun tissille syömään :D Jännitetään millainen yö tästä tulee! Iiiik!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti